Home
Leerzin coaching
Kernvisie methode
Werkwijze & Methode
Voor jou, je ouders & opvoeders leerkracht
Informatie & tips
Contact
Nieuws en Agenda
Leerzin projecten
www.leerzin.nl
Anders leren kan, anders leren mag
Nieuws
RSS
Dit is de categorie1 beschrijving.
schrijf en schilder workshop
2014/10/13 18:29:52
Leerzin Coaching en In-perspectief hebben diverse workshops voor kinderen van groep 7 en 8 ontwikkeld. In de workshops wordt de creativiteit en fantasie van de kinderen op verschillende manieren geprikkeld en uitgedaagd worden. Het plezier in het spelen met taal en kleur staat voorop.
We trappen af met de kennismakings schrijf- en schilderworkshop 'Suprise letters'. Deze is gepland op maandag 17 november van 15.30 tot 17.00 uur. De kinderen gaan stoeien met taal, verf en kwast. Ervaring met schrijven en schilderen is niet nodig want je wordt begeleidt door vakkrachten. Kom gewoon en laat je verrassen.
Bal-A-Vis-X® trainingsprogramma
2014/06/17 12:10:23
 Nieuw: 
Vanaf oktober 2014 zal ik tijdens de begeleiding van de kinderen ook gaan werken met het Bal-A-Vis-X® trainingsprogramma.
Deze afkorting staat voor:
Balance
Auditory
Vision
Exercises
Deze ritmische gooi- en vang oefeningen bevorderen de samenwerking van de beide hersenhelften. (vooral belangrijk voor de rechtsgeoriënteerde denkers (beelddenkers.)
Deze oefeningen hebben een zeer positief effect op de leeractiviteiten van kinderen (concentratie, focus en energiebeheersing)
Er zijn veel overeenkomsten met braingym, maar Bal-A-Vis-X® is breder inzetbaar.
2 Totaal items

<< Alle categorieën


Nieuws
Agenda
Juni, 2014
Oktober, 2014
Maart, 2016